Gif

Termeni și conditii

 Termeni si condiții 

 Prin utilizarea și vizitarea Site-ului KeepPhoto („Site”) autorii și utilizatorii sunt de acord cu termenele și condițiile aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați și să nu vizitați Site-ul.


Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele și condițiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor și/sau utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenelor și condițiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeți periodic prezenta secțiune.


Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conținutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe Site-ul KeepFoto și pentru consecințele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conținutul şi comentariile postate de utilizatori.


Postarea comentariilor implică garanția din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conținutului, precum și/sau că au obținut consimțământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conținutului și postarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului înțelege și acceptă că este singurul responsabil și va despăgubi Site-ul, administratorii acestuia sau terții pentru orice prejudiciu ce decurge din acțiunile sale.


Administratorii Site-ului vor înlătura orice conținut sau comentariu cu privire la care au fost notificați că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terților. Administratorii Site-ului își rezervă dreptul de a înlătura orice conținut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.


Autorii și utilizatorii acordă Site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conținutul ridicat și comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înțeleg şi acceptă faptul că administratorii Site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau șterse de către autori.
Comentarii

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *